keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Esittelyssä tallin uudet asukkaat!

Esittelyssä tallin uudet asukkaat. Talliin on nyt siis muuttanut 5 uutta hevosta, joista on tarkoitus kertoa hieman lisää tässä postauksessa.

Orlov-o. Latosj Nek
EVM-sukuinen oripoika. Luonteeltaan aivan mahtava tapaus, ei koskaan uskoisi että hevonen on oikeasti ori. Ori on juossut nyt muutaman startin Suomen puolella. Tuloksista ei vielä tietoa, mutta oletettavissa olisi että ihan hyvin tuloksin. Tarkoituksena olisi että ori juoksee Suomessa täyden uran ja kesällä tähdättäisiin muutamaan suurkilpailuun. Omalla raviradalla ori on mahdollista nähdä helmikuun lopulla juostavissa suurraveissa, jossa se tavoittelee Russian Star-titteliä.

Orlov-t. Melynova Nek
EVM-sukuinen tamma, joka näyttää pahemmalta mitä onkaan. Tammalla on jatkuvasti kärttyisä ilme päälle ja se uhittelee ihmisille minkä kerkeää. Kovan kuoren alla kuitenkin majailee herttainen tammamamma. Venäjällä tamma starttasi yhden kerran ja nyt uraa on jatkettu Suomen puolella. Tarkoituksena olisi saavuttaa kohtuullinen ura, noin 50 startin mittainen, jonka jälkeen tamma siirtyy siitokseen. Sillä on jo yksi varsa ennestään, joka sekin muutti DRTn tiloihin.

Orlov-t. Bettyja Nek
Kahden edellisen hevosen varsa. Syntyi Venäjällä, josta sitten kaksi vuotiaana matkasi mukanamme Suomeen. Tamma on startannut uransa nyt Suomessa kohtuullisella menestyksellä. Odotammekin Bettystä seuraavaa orlov-tähteä talliimme. Äärettömän fiksu ja filmaattinen nuori hevonen!

Orlov-o. Idanva Derby
Pitkä sukuinen omakasvattimme. Orilta löytyy jo toisesta polvesta omia hevosiamme, joten täytyy olla ylpeä että kasvatustyö tuottaa edes jonkinlaista tulosta. Ori ei ole vielä startannut, mutta helmikuussa on tarkoitus kyllä aloittaa. Hieman orimainen ja hankala luonteeltaan, mutta toivotaan että vanhemmiten se hieman tasaantuu.

Amer. lv-t. Jezzabelle ERP
Kaunis evm-sukuinen tammavarsa. Erittäin suloinen jauhoturpa, josta toivotaan myös menestyjää. Saapui Pokerin tallista, joka haki tamman Italiasta sen ollessa kaksivuotias.  Tamma juoksee koelähdön piakkoin, jonka jälkeen tähdätään radoille. Toiveissa olisi menestyksekäs ja hieman pidempi ura tämän tamman kanssa, mutta nähtäväksi jää täyttääkö Jessi toiveemme. Luonteeltaan työteliäs ja eloisa tamma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti