keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Gaalahumua, ravigaalan 2011 tulokset!

Viime vuosi meni ravureiden osalta aivan nappiin. Sijoituksia ja voittoja tuli mukavasti suurkilpailuista ja yksittäisetkin startit sujuivat mukavasti. Suurimmat valopilkut tallissa olivat ehdottomasti Lucas Oregon, sekä Perla Fee Derby. Luca juoksi kolme suurkilpailusijoitusta, saavuttaen yli 50 000v€ rajan pelkästään näillä starteilla. Nykyisin ori on tarjolla jalostukseen, sillä raviura loppui syksyllä tähän menestyneeseen kauteen. Perla taasen juoksi Kriteriumin kakkoseksi, sekä Derbyssä neloseksi. Nämä sijoitukset nostivat tamman kokonaisvoittosumman lähelle 100 000v€ rajaa vaikka raviura jatkuu vielä pitkään. Kaikki muutkin hevoset lunastivat paikkansa ja tästä johtuen olikin mukava nähdä vuoden 2011 ravigaalan tulokset.

Tämän vuoden ravigaalassa talli oli edustettuna viidessä eri kategoriassa. Luca odotetusti kilpailevana lv-orina, Kaijsa kilpailevana lv-tammana, sekä Chita siitostammana. Kaksi muuta ehdokkuutta tulivat minulle, sekä tallille. Talli oli ehdolla vuoden ravitalliksi, sekä itseni oli nostettu ehdokkaaksi vuoden ravivalmentajaksi.

Menestys ravigaalassa olikin kaikkien odotusten yli. DRT äänestettiin reilulla johdolla vuoden ravitalliksi, vaikka muut ehdokkaat olivat äärimmäisen kovatasoisia ja hienoja talleja! Salaisesti kuitenkin toivoin tätä, sillä olemme järjestäneet vuoden mittaan monta suurkilpailua ja olleet aktiivisesti mukana oikeastaan kaikessa VRERin alaisessa toiminnassa. Vähättelemättä kuitenkaan muita talleja mitenkään. Viime vuonnahan DRT oli myöskin ehdokkaana, mutta silloin jäimme toiseksi tässä äänestyksessä. Isoin yllätys kuitenkin oli se että minut äänestettiin vuoden ravivalmentajaksi yhdessä Jonsun ja Lita Racehorsesin kanssa. Tätä en osannut odottaa laisinkaan, niin kovia olivat muut ehdokkaat tässä kategoriassa. Äänestys tässä kategoriassa oli äärimmäisen tasainen, kolmanneksi tullut Tierra hävisi ainoastaan yhdellä äänellä.

Kolmas voitto tuli Lucas Oregonille. Ori voitti kategoriansa kahdella äänellä, vaikka muutkin ehdokkaat olivat äärimmäisen kovia. Tästä voitosta olen kyllä niin ylpeä. Ori on ollut minulle se silmäterä ja ehkä kaikista tärkein hevosistani ikinä. Nyt voi hyvillä mielin mainostaa kuinka hieno ori minulla onkaan! Kaijsa Hoop ei pärjännyt kategoriassaan, se jäi siinä vasta kolmanneksi. Tämä ei kuitenkaan ole huono asia, sillä itse en odottanut lainkaan menestystä. Niin hienoja olivat muut tammat tässä kategoriassa. Onhan se kovin positiivistä että Kaijsa jolta ei löydy suurkilpailusijoituksia, pääsi ehdokkaaksi hienon statistiikkansa ansiosta. Voittajaksi tässä kategoriassa kiri Cryptic Passion. Äärimmäisen hieno tamma, joka juoksi NDM kilpailun nimiinsä.  Havaji Michita oli kategoriassaan toinen. Tämä oli ehkä kaikista isoin yllätys siihen nähden että tamma valittiin yleisöäänestyksen ohi ehdokkaaksi, ns. täytehevoseksi. Hieno tamma ei siinä mitään, mutta muut tammat olisivat ehkä olleet hienompia. Voittajaksi selviytyi Classic Kendra, joka on nähty myös hevosemme Wallaby Demonin emänä.

Talliltamme hieno panos kuluneelle vuodelle ja tuloksiin saa olla äärimmäisen tyytyväinen 3/5 voitto ja yksi kakkossija. Kaiken kaikkiaan äärimmäisen hieno ja tiukka gaala. Mielestäni saimme VRERin porukan kanssa se vedettyä hienosti, aikataulussa läpi tältä vuodelta. Ensi vuonna palataan jälleen. Nyt katse kohti kesää, alan seuraavaksi kasaamaan tämän vuoden NDM-kilpailua. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti