maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kevään suunnitelmia

Kevään suunnitelmia pitäisi pikku hiljaa alkaa lyömään lukkoon. Lähinnä sen suhteen ostetaanko uusia hevosia vai lähdetäänkö hakemaan ulkomailta vai mitä tehdään?

Tämän kuun alussa siitokseen siirtyy viisi hevosta: Kati, Rokki, Vivi, Hoya, sekä Neiti. Kaikilta löytyy mielestäni kohtuullinen ura takaa, joten näiden on nyt aika tehdä tilaa uusille hevosille. Myöhemmin kevään aikana siitokseen siirtyvät myös Barbie, sekä Harmi. Molemmille haetaan vielä kevään aikana startteja alle, jotta saadaan statistiikkaa näyttämään kivalta. Mahdollisesti myös Perla, jos juoksu ei enää maita. Sen näkee sitten. Kilpailevia talliin jää huhtikuun alkuun 25kpl, joka on yllättävän vähän. Noin vähän juoksijoita ei ole ollut pitkään aikaan.

Varsoja talliin syntyy vasta toukokuussa, vielä ei ole päätetty tammoja tai oikeastaan mitään muutakaan. Uusia hevosia emme ole aikoneet ostaa nyt muutamaan kuukauteen. Pyrimme menemään pääasiassa omilla kasvateilla, sekä tuontihevosilla. Tuontihevosia talliin saapuukin kolme kappaletta ensi kuun alussa. Vielä ei uskalla julkistaa nimiä, sillä kauppoja ei ole lyöty satavarmana lukkoon. Tiedossa on ainoastaan se että kaksi tammaa ja yksi ori.

Suomenhevosten kanssa starttaillaan pikku hiljaa. Alvar menee myyntiin kunhan saadaan kisakalenteri päivitettyä ajantasalle. Iran kanssa katsotaan josko kohta varsottaisiin tai jotain muuta ohjelmaa. Peitsarien starttitahti ei myöskään ole kovinkaan tiheä, mutta eipä se haittaa. Näiden kanssa katsellaan rauhassa ja tutustutaan hieman tähän peitsarien toimintaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti